ScheurDeur is ontstaan vanuit een familietraditie. Als kind kregen broer en zus, Floor en Maike, elk jaar een ‘krantendeur’ op hun verjaardag. Hun moeder plakte oude kranten aan elkaar en hing ze strakgespannen in de deurpost. Daar mochten ze ‘s ochtends dan lekker doorheen knallen. Deze traditie hebben ze vastgehouden, zélfs in hun grotemensenleven. Verjaardagen in het studentenhuis, diploma’s, geboorten of een ‘ja-woord’: het werd ingeluid met een ‘krantendeur’.

Veel te leuk om voor jezelf te houden, aldus broer en zus. De oude ‘krantendeur’ werd ‘ScheurDeur’ en samen met vriend Rob zetten ze hun familietraditie nu in de markt.

Hoera!

Je bestelt ‘m dus niet voor jezelf, zo’n ScheurDeur. Die koop je nou eens leuk voor een ander. Voor iemand die je wil bedanken. Of feliciteren. Of iemand die je even een hart onder de riem wil steken. Hoe dan ook: deze bofkont mag lekker binnen knallen door de papieren ScheurDeur. Wat een verrassing!
Een ScheurDeur is er voor speciale mensen op bijzondere momenten.

Bij feestelijke gelegenheden is een ScheurDeur te gek. Een jarige die er doorheen komt, het openen van een bruiloft of een nieuwe zaak, een jubilaris verrassen of een nieuwe collega verwelkomen; verzin het maar. Of ehh… wat dacht je van het ein-de-lijk behalen van dat zwemdiploma? Vinden wij dus het vieren meer dan waard.
Een ScheurDeur is ook behoorlijk leuk bij een promotie, een behaald sales target, een gelukkige scheiding, een nieuw huis, 10 jaar slank of al 20 keer te laat op een vergadering. Er zijn, kortom, maar weinig momenten die je níet kunt vieren.
Met een ScheurDeur voeg je een vrolijke spanning toe aan ieder feestje.

Een ScheurDeur past in vrijwel iedere deuropening: van afwijkende maten in oude huizen tot de deurposten in nieuwbouwhuizen. Het papier heeft namelijk een afmeting van 100 cm breed x 230 cm hoog. De randen die je overhoudt, vallen gewoon weg achter de deurposten en de muur. Aan de kant van het feestje zie je daar niets van. Let op: in kleine deuropeningen zie je vaak niet de hele afbeelding op de ScheurDeur. Hou daar rekening mee bij het design dat je kiest. Grotere deuropeningen dan de maten hierboven, zijn helaas niet geschikt voor een ScheurDeur. Twijfel je? Meet de deurpost even op. Nog steeds twijfels? Neem gewoon even contact met ons op.

Op onze site vind je veel kant en klare ScheurDeuren. Die kunnen zo -hop- in je winkelwagen. Binnenkort kun je ook deuren personaliseren. Bijvoorbeeld door zelf nog tekst en beeldmateriaal te uploaden. Een ScheurDeur wordt full colour bedrukt met toepasselijke teksten, foto’s, logo’s: verzin het maar. Er komen onregelmatig nieuwe ScheurDeuren bij. Heb je vragen of leuke suggesties? Laat het ons weten!

Een ScheurDeur ophangen kun je prima alleen doen. Maar samen vinden wij makkelijker én leuker. We love voorpret! Hoe je het aanpakt? Dat lees je in deze niet-saaie uitleg.

Een ScheurDeur wordt gemaakt van lekker papier: stevig maar ook dun genoeg voor kindervuistjes. Hierin kun je -mits goed opgehangen- mooie gaten slaan zonder dat het door scheurt. We leveren er speciale tape bij waarmee je de papieren ScheurDeur strak bevestigt in de deuropening. De zwaarte van het papier, de ‘crispy sound’, de printkwaliteit, de werking van de tape: we selecteerden het met zorg en liefde. Alles voor de goede binnenkomer.

Supersonische tape, die krijg je erbij. Met een sterke hechting aan de ene kant en een veel lichtere hechting aan de andere kant. Zo blijft het papier goed vastzitten maar laat het geen beschadigingen achter op je deurpost.

Met de gewone post. Je ScheurDeur wordt zo gevouwen dat ‘ie netjes past in een brievenbusdoos. Zo weten we zeker dat hij snel geleverd wordt en dat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Jouw ScheurDeur produceren we binnen 1 dag. Dan gaat ‘ie met de post mee. Binnen 2 tot 3 dagen na je bestelling heb je je ScheurDeur in huis.